De Sociale- of persoonlijkheid stijlanalyse

De tool voor voor het vinden van tallent

Talent: aanleg en verschillen

In elke analyse waarin de Persoonlijkheid stijl van een persoon wordt gemeten zie je snel per kwadrant in 4 kwadranten de percentages in belangrijkheid aangegeven, samen telkens 100%: De hoogste percentages in de eerste twee kwadranten van de 4, zijn op dit moment de duidelijkste richtlijn voor de verklaring van het huidige gedrag van de Persoonlijkheid stijl.

1) de verhouding in dominant en subdominant gedrag: (linker en rechter gedeelte) de mate waarin iemand proactief of reactief handelt en reageert. Deze informatie verklaart al vaak, waardoor sommige medewerkers op initiatief of uitvoering van taken achterblijven.
2) De verhouding tussen: a) extraverter; opener of mensgerichter gedrag geeft de mate aan waarin iemand natuurlijk en spontaan overwegend meer warme mensgerichte communicatie hanteert en b) introverter, taakgerichter of meer in zichzelf gekeerd gedrag (boven en onder) geeft de mate aan waarin iemand natuurlijk en spontaan overwegend meer gereserveerde, taakgerichtere, koelere of rationele communicatie hanteert.

Image Description

Contact

Dotterbeemd 5,
1261 TL Blaricum
Nederland

+31 (0)653202417