De slimste methode voor Talentontwikkeling

De Talent profiel analyse

Met de Talent-Profielen Analyses maak je de identiteit, het vermogen om te communiceren en de kwaliteit en motivatiedrijfveren van de huidige en noodzakelijke toekomstige medewerkers transparant. U krijgt zo inzicht in wat een medewerker drijft, beweegt en motiveert.

Image Description

Sociale stijl

Ieder mens heeft een mix van verschillende sociale stijlen in zich. De sociale stijlanalyse helpt ieder mens haar talenten te ontdekken en vooral hoe ze optimaal te benutten met als resultaat: een verbeterde communicatie met de juiste instrumenten en patronen zo bij de juiste persoonlijkheid in het juiste team passend.


Image Description

Communicatie stijl

Communicatie kent twee kanten: de kenmerken van jouw communicatiestijl en de stijl van degenen met wie je communiceert. Hoe communiceert een medewerker en hoe kun je makkelijker helpen bij het verbeteren van die communicatie? De communicatiestijl analyse maakt dit inzichtelijk.


Image Description

Motivatie stijl

Dit unieke instrument geeft inzicht in motivatiefactoren waar de medewerker gevoelig op is en zich waarschijnlijk ook meer op wil ontwikkelen. De unieke motivatie-analyse is een instrument waarmee een keer per jaar een objectieve meting kan worden gedaan, waardoor het volgen en verbeteren van de motivatie transparant en gemakkelijker wordt.


Image Description

Teams

En hoe belangrijk is het om inzicht en overzicht te hebben in de kwaliteit van teams:

De kracht van succesvolle teams ligt in (h)erkenning van talenten en goede samenwerking. Het gevoel samen ‘succesvol’ te zijn werkt motiverend.

Hiervoor is het van belang dat medewerkers elkaar kennen, vertrouwen en bereid zijn om confrontatie aan te gaan en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast spelen persoonlijke factoren zoals kennis, ervaring en talent een belangrijke rol.

Feit is dat je als team meer bereikt wanneer er oog is voor diversiteit.

Lees verder...

Contact

Dotterbeemd 5,
1261 TL Blaricum
Nederland

+31 (0)653202417